نام پروژه : تله کابین فیروز کوه
طراحی و تولید اجرای نمای شیشه ای اسپایدر به همراه زیر سازی فلزی حدود 2000 متر و 2500 متر نمای کامپوزیت و درب های اتوماتیک
نام پروژه مترو شهر آفتاب تهران
موضوع : طراحی ، تولید و اجرای شیشه نما به صورت اسپایدری 2000 مترمربع و هندریل 300 مترمربع
نام پروژه ترمینال شرق
تولید و اجرای شیشه های هندریل به متراژ 1000 مترمربع و ستون شیشه ای به متراژ800 مترمربع
نام پروژه : هتل کوثر
توضیح پروژه طراحی تولید واجرا شیشه تالارها ، لابی،آسانسور، هندریل ونما
نام پروژه : شهرداری ساوه
شیشه دوجداره با اجرا به صورت یو چنل حدود 4500 مترمربع
نام پروژه : کوروش
آبندی نمای خشک با چسب سیلیکون مخصوص
نام پروژه : بندر آفتاب
تولید شیشه نما حدود 2000 مترمربع

شیشه های سکوریت ساختمانی تخت


فرآیند سکوریت کردن و یا نشکن سازی شیشه به دو مرحله اصلی تقسیم می شود:
1-در مرحله اول دمای شیشه را به حدود 700 درجه سانتیگراد که همان دمای شیشه ای شدن (Tg)  است می رسانند و چندین دقیقه شیشه را در این دما نگه داشته تا گرادیان دمایی در طول شیشه از بین رفته و دمای یکسانی در تمام شیشه ایجاد شود، کوره های مورد استفاده برای رساندن شیشه به دمای مورد نظر از نوع الکتریکی - مقاومتی هستند که از کنترل دمایی مطلوبی برخوردار می باشند. در پایان این مرحله شیشه به حالت خمیری با دمای همسان در کلیه قسمت ها تبدیل می گردد.
2-در مرحله بعد شیشه که در فاز خمیری قرار دارد از کوره خارج شده و توسط دمنده های هوا به سرعت سرد می گردد، بطوریکه سطح شیشه سریعاً از فاز خمیری به جامد تبدیل می شود، این در حالیست که هنوز مرکز شیشه در فاز خمیری قرار دارد، در ادامه با سرد کردن بیشتر، مرکز شیشه نیز شروع به جامد شدن می کند، کم شدن دمای مرکز با انقباض هایی همراه است که باعث فشرده شدن لایه خارجی شیشه شده و در نهایت منجر به ایجاد تنشهای فشاری بر روی سطح شیشه می گردد که با بهبود خواص استحکامی شیشه سکوریت (نشکن) همراه خواهد بود. در پایان این مرحله استحکام شیشه سکوریت به بیش از 5 برابر شیشه خام خواهد رسید.

 

مزایای شیشه سکوریت یا شیشه نشکن
در مقایسه با شیشه خام با ضخامت یکسان، شیشه سکوریت در مقابل شکستگی مقاومت قابل ملاحظه ای از خود نشان می دهد. بطوریکه مقاومت دربرابر ضربه و استحکام خمشی این شیشه ها بیش از 5 برابر استحکام شیشه های خام (ساده) می باشد.
در صورت شکست، شیشه سکوریت به قطعات کوچک با لبه های صیقلی تبدیل می شود که قدرت برش نداشته، این امر خطر آسیب رسانی را به میزان بسیار زیادی کاهش می دهد.
موارد عمده استفاده از شیشه سکوریت یا شیشه نشکن
در مواردی که استحکام، مقاومت در برابر حرارت و ایمنی شیشه از اهمیت بالایی برخوردار باشد، از شیشه سکوریت استفاده می شود. شیشه های کنار و عقب تمامی خودرو ها از نوع سکوریت می باشند، شیشه سکوریت (نشکن) در صنعت ساختمان، خصوصاً هنگامیکه شیشه در ابعاد بزرگ و یا بدون قاب مورد استفاده قرار می گیرد کاربرد ویژه دارد، علاوه براین در وسایلی مانند اجاق گاز، بخاری و کلیه لوازمی که شیشه در برابر حرارت بالا قرار دارد، استفاده می شود.