نام پروژه : تله کابین فیروز کوه
طراحی و تولید اجرای نمای شیشه ای اسپایدر به همراه زیر سازی فلزی حدود 2000 متر و 2500 متر نمای کامپوزیت و درب های اتوماتیک
نام پروژه مترو شهر آفتاب تهران
موضوع : طراحی ، تولید و اجرای شیشه نما به صورت اسپایدری 2000 مترمربع و هندریل 300 مترمربع
نام پروژه ترمینال شرق
تولید و اجرای شیشه های هندریل به متراژ 1000 مترمربع و ستون شیشه ای به متراژ800 مترمربع
نام پروژه : هتل کوثر
توضیح پروژه طراحی تولید واجرا شیشه تالارها ، لابی،آسانسور، هندریل ونما
نام پروژه : شهرداری ساوه
شیشه دوجداره با اجرا به صورت یو چنل حدود 4500 مترمربع
نام پروژه : کوروش
آبندی نمای خشک با چسب سیلیکون مخصوص
نام پروژه : بندر آفتاب
تولید شیشه نما حدود 2000 مترمربع

کنترل کننده وکاهش انرژی

شیشه های کنترل کننده انرژي

استفاده از شیشه در نمای ساختمان و طراحی نماهای تمام شیشه ای برای ساختمانها و برج ها از چند دهه پیش در سراسر دنیا به صورت روز افزونی افزایش یافته است این امر به دلیل زیبایی بسیار زیاد نمای شیشه ای و استفاده از نور خورشید و صرفه جویی در مصرف برق جهت ایجاد روشنایی داخل ساختمانها می باشد . اگر چه که استفاده از نماهای شیشه ای باعث استفاده از گرمای خورشید در زمستان جهت گرمایش داخل ساختمانها بود ولی با گذشت زمان مشکلات استفاده از شیشه در نمای ساختمانها هر چه بیشتر آشکار شد. مشکلاتی از قبیل اتلاف انرژی حرارتی داخل ساختمانها و افزایش گرمای ناشی از تابش خورشید در تابستان و در نتیجه افزایش مصرف انرژی برق توسط سیستمهای سرمایشی ، همچنین اثرات مخرب تابش اشعه ماوراء بنفش بر وسایل دکوراسیون داخلی ساختمانها و سلامتی انسان از جمله اصلی ترین مشکلات شیشه ها می باشند .
با گسترش صنعت شیشه و همچنین اهمیت مسئله صرفه جویی در مصرف انرژی تا حداکثر ممکن کارخانجات تولید شیشه به منظور برآورده نمودن نیازها و سلیقه های مختلف اقدام به تولید نسل جدیدی از شیشه ها موسوم به شیشه های کنترل کننده انرژی با قابلیت های بسیار زیاد و منحصر به فرد را نمودند که در مقایسه با شیشه های معمولی از عملکرد بسیار مناسب تری در این زمینه برخوردار می باشند.

 

شیشه های پلنی بل جی (PLANIBEL G) یا LOW E

این نوع شیشه ها به طور مشخص عایق امواج با طول موج بلند یا امواج مادون قرمز بوده و در جلوگیری از اتلاف انرژی حرارتی داخل ساختمانها بسیار موثر می باشند. ایجاد یک نوع پوشش از جنس اکسید فلزی بر روی یک طرف شیشه باعث می شود که این شیشه ها تا حدود زیادی از عبور امواج مادون قرمز و انرژی حرارتی جلوگیری نموده و آن را به داخل ساختمان منعکس نمایند. این خاصیت علاوه بر اینکه مانع از خروج انرژی گرمایی می شود در تابستان از انتقال حرارت محیط خارج به داخل که در اثر اختلاف دمای بین دو محیط صورت می گیرد جلوگیری می نماید . به همین دلیل استفاده از این شیشه ها نقش بسزایی در صرفه جویی در مصرف انرژی دارند. اگر چه که شیشه های پلنی بل جی و LOW E دارای خاصیت یکسانی می باشند اما شیشه های پلنی بل جی در این زمینه از کیفیت و قابلیت های بیشتری برخوردارند. از لحاظ فرایند های تولید انجام این فرایند ها از قبیل سکوریت کردن ،دوجداره نمودن و لمینت کردن بر روی شیشه های پلنی بل جی ساده تر صورت گرفته و سطح پوشش دار این شیشه ها در طی انجام فرایندهای مذکور به هیچ عنوان آسیبی ندیده و خاصیت شیشه کاملا حفظ می شود.

 

شیشه های سان انرژی (SUNERGY )

شیشه های سان انرژی نیز مانند شیشه های پلنی بل جی عایق حرارت و امواج مادون قرمز می باشند . خاصیت مهم دیگر این نوع شیشه ها عایق بودن در برابر اشعه مضر ماوراء بنفش (UV ) نور خورشید میباشد. این خاصیت باعث می شود استفاده از این شیشه ها در نمای ساختمان نه تنها از اتلاف انرژی حرارتی جلوگیری نماید بلکه مانع اثرات مخرب اشعه UV بر روی رنگ وسایل و دکوراسیون داخلی ساختمانها و بر سلامتی انسان می شود. یکی از مزیت های شیشه های سان انرژی این است که ازآن می توان به صورت تک جداره نیز استفاده نمود در حالی که شیشه پلنی بل جی و LOW E غالبا به صورت دوجداره و یا لمینت بکار می روند . البته استفاده از این شیشه ها به صورت دوجداره و لمینت کارایی آنها را بسیار افزایش می دهد.
از دیگر مزیت های شیشه های سان انرژی و پلنی بل جی نسبت به شیشه های LOW E مقاوم بودن پوشش سطح این شیشه در مدت زمان طولانی می باشد ، در حال حاضر شیشه های LOW E تولید داخل موجود در بازار به صورتی تولید می شوند که پس از بازشدن بسته بندی مخصوص آن حداکثر باید ظرف مدت 3 روز دوجداره یا لمینت شوند در غیر این صورت خاصیت خود را از دست می دهند ،این در حالی است که شیشه های سان انرژی و پلنی بل جی را پس از باز شدن بسته بندی می توان تا مدت زیادی در انبار نگهداری کرد بدون اینکه هیچ گونه مشکلی برای سطح پوشش دار و خاصیت آن پیش آید.
مشخصات وقابلیت های فنی این نوع شیشه ها از طریق فاکتورهای مخصوصی از قبیل میزان عبور نور ، حرارت و انرژی و .... سنجیده شده و با یکدیگر مقایسه می شود که در ادامه شرح داده خواهد شد