نام پروژه : تله کابین فیروز کوه
طراحی و تولید اجرای نمای شیشه ای اسپایدر به همراه زیر سازی فلزی حدود 2000 متر و 2500 متر نمای کامپوزیت و درب های اتوماتیک
نام پروژه مترو شهر آفتاب تهران
موضوع : طراحی ، تولید و اجرای شیشه نما به صورت اسپایدری 2000 مترمربع و هندریل 300 مترمربع
نام پروژه ترمینال شرق
تولید و اجرای شیشه های هندریل به متراژ 1000 مترمربع و ستون شیشه ای به متراژ800 مترمربع
نام پروژه : هتل کوثر
توضیح پروژه طراحی تولید واجرا شیشه تالارها ، لابی،آسانسور، هندریل ونما
نام پروژه : شهرداری ساوه
شیشه دوجداره با اجرا به صورت یو چنل حدود 4500 مترمربع
نام پروژه : کوروش
آبندی نمای خشک با چسب سیلیکون مخصوص
نام پروژه : بندر آفتاب
تولید شیشه نما حدود 2000 مترمربع

نمای کرتین وال – نمای لامل

 

نمای لامل، یا همان نمای کرتین وال ؛ یکی از سیستم های نمای مدرن ساختمانی بوده که ساختاری خود ایستا داشته، به این معنا که وزن بالای شیشه ، بر روی سازه کرتین وال یا همان لامل ها و شاسی کشی های مربوطه سنگینی می کند و هیچ بار مرده ای حاصل از وزن شیشه ها و بار انرژی های حاصل از باد ، طوفان و که متوجه پوسته خارجی (نما) می باشد، متوجه خود ساختمان نخواهد بود. به اصطلاح سیستم نمای لامل یک سازه مجزا محسوب می شود.

نمایکرتین وال curtainwallیکی از انواع نماهای شیشه ای ساختمان با سیستم پوشش با سازه خود ایستا است . در واقع نمای کرتین وال بهترین نمای شیشه ای ساختمانبه لحاظ مسائل سازه در ارتفاع محسوب می شود. این نوع نما معمولا از مصالح سبک بویژه ترکیب آلومینیوم و شیشه ساخته می شود.

لامل چیست ؟

اسنراکچر آلومینیومی نمای کرتین وال، یا در واقع همان پروفیل های آلومینیومی که شیشه بر روی آنها سوار می شوند ؛ لاملنامیده می شوند.
در نمای کرتین وال، لامل ها در دو بخش افقی و عمودی ارائه می شوند. لامل های افقی ترنسمو لامل های عمودی مولیوننام دارند. لازم به ذکر است که در اجرای سیستم های نمای کرتین وال ، به طور معمول ترنسم (لامل افقی) در سایز طولی کوچکتری نسبت به مولیون (لامل عمودی) ارائه می شود اما می بایستی که عرض لامل ها با یکدیگر برابر باشند. وجود این اختلاف سایز در طول لامل ها به این خاطر بوده که بیشتر بار شیشه بر روی لامل های عمودی (مولیون) خواهد بود، اما در افق دید بعضی از طراحان و آرشیتکت ها و به دلیل بالا رفتن سطح زیبایی بصری نما از داخل ، اندازه طولی ترنسم و مولیون را با یکدیگر برابر در نظر می گیرند که این بسته به ظرافت در طراحی نماو معماری می باشد